VERHUUR

Voor al uw events

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw congres, seminar, receptie, diner, feest, productlancering of personeelsuitje? Dan bent u bij JT Bioscopen aan het juiste adres om van uw event een beleving te maken. Ieder event is uniek en stemmen we volledig af op uw organisatie en wensen.

Zoekt u naar een intieme, kleine zaal met 100 comfortabele stoelen of juist een grote zaal met 458 stoelen en een podium voor een spreker of optreden. In JT Parkstad is het zelfs mogelijk om door doorlinking van bioscoopzalen 2060 personen tegelijkertijd te voorzien.

JT Bioscopen is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid en beeld en geluid. Op dit moment heeft JT Bioscopen een landelijke dekking met maar liefst 21 bioscopen. Ieder theater heeft meerdere zalen en ruimtes om van uw event een succes te maken.


Onze locaties lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld:

* Seminars

* Presentaties

* Conferenties

* Workshops

* Productlanceringen

* Besloten filmvoorstellingen

Alles wat er nodig is voor een geslaagd event is bij JT aanwezig. Naast de aankleding en begeleiding mag natuurlijk de catering niet ontbreken. Wij kunnen de gehele catering van uw event tot in de puntjes verzorgen. Van onder andere een uitgebreide lunch, brunch, diner of buffet tot een borrel met bittergarnituur in één van onze prachtige foyers.

De White Box (JT Hoogeveen)
Sommige locaties, bijvoorbeeld onze locatie in Hoogeveen, zijn uitermate geschikt voor een exclusief event. De White Box in Hoogeveen kan namelijk worden omgetoverd tot elke gewenste sfeer. De White Box is een grote ruimte waar in principe alles mogelijk is. In de White Box kunnen popconcerten worden gegeven voor ongeveer zeshonderd liefhebbers, er kunnen films worden vertoond en promoshows of bedrijfspresentaties worden gegeven.

 

De Foyerbar en Whitebar (JT Parkstad)
WIlt u lekker feesten bij JT Parkstad? Dan is het een optie om de Foyerbar voor deze gelegenheid in te zetten. met een fantastisch overzicht over het terrein biedt de speciale bar veel ruimte waar de gasten kunnen zitten en staan. Mocht u toch meer ruimte nodig hebben, dan kunt u overwegen om de Whitebar te boeken.

Verderop in de foyer van JT Parkstad ligt de Whitebar: een grote, laminaten vloer, omringd door een stellage aan verlichting. In deze foyer is het mogelijk om een leuke verjaardag te vieren, een evenement te organiseren of voor een andere leuke invulling. De mogelijkheden zijn door de ruime opzet en de verscheidenheid aan indelingen nagenoeg eindeloos.

Bent u geïnteresseerd in de ruimte of wilt u meer informatie? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.
 

Contact
Diverse bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben een geslaagde event achter de rug bij JT Bioscopen. Wij staan met veel enthousiasme klaar om ook van uw event een succes te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen? Aarzel niet en neem direct vrijblijvend contact met ons op.


Jogchem’s Theaters B.V.

t.a.v. afdeling Sales

Postbus 1824

3800 BV Amersfoort


Walter Dawson

E: w.dawson@jt.nl of verhuur@jt.nl

T: 033-2984884