ZAKELIJK

Verhuur

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw congres, seminar, receptie, diner, feest, productlancering of personeelsuitje? Dan bent u bij JT Bioscopen aan het juiste adres om van uw event een beleving te maken. Ieder event is uniek en stemmen we volledig af op uw organisatie en wensen. 
 

Zoekt u naar een intieme, kleine zaal met 100 comfortabele stoelen of juist een grote zaal met 350 stoelen en een podium voor een spreker of optreden. JT Bioscopen is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid en beeld en geluid. Op dit moment heeft JT Bioscopen een landelijke dekking met maar liefst twintig bioscopen. Ieder theater heeft meerdere zalen en ruimtes om van uw event een succes te maken.


Onze locaties lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld:

* Seminars

* Presentaties

* Conferenties

* Workshops

* Productlanceringen

* Besloten filmvoorstellingen
 

Alles wat er nodig is voor een geslaagd event is bij JT aanwezig. Naast de aankleding en begeleiding mag natuurlijk de catering niet ontbreken. Wij kunnen de gehele catering van uw event tot in de puntjes verzorgen. Van onder andere een uitgebreide lunch, brunch, diner of buffet tot een borrel met een bittergarnituur in één van onze prachtige foyers.

 

De ‘White-Box’ 
Sommige locaties, bijvoorbeeld onze locatie in Hoogeveen, zijn uitermate geschikt voor een exclusief event. De ‘White-Box’ in Hoogeveen kan namelijk worden omgetoverd tot elke gewenste sfeer. De 'White Box' is een grote ruimte waar in principe alles mogelijk is. De ruimte ligt direct tegen een bioscoopzaal aan, maar is er los van gebouwd, zodat er geen geluidsoverlast over en weer kan optreden. In de 'White Box' kunnen popconcerten worden gegeven voor ongeveer zeshonderd liefhebbers, er kunnen films worden vertoond en promoshows of bedrijfspresentaties worden gegeven.
 

Contact
Diverse bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben een geslaagde event achter de rug bij JT Bioscopen. Wij staan met veel enthousiasme klaar om ook van uw event een succes te maken.   

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen? Aarzel niet en neem direct vrijblijvend contact op met de afdeling Sales.


Jogchem’s Theaters B.V.

t.a.v. afdeling Sales

Postbus 1824

3800 BV Amersfoort


Walter Dawson

E: w.dawson@jt.nl of verhuur@jt.nl

T: 033-2984884