Contactgegevens

JT HOOGEZAND


Gorecht-Oost 70
9603 AC Hoogezand-Sappemeer
0598 - 366 066

Direct kaarten bestellen?
Bel dan de JT reserveringslijn:
0900 – 2045678 (€0,70/pm).
 


FACILITEITEN


In deze bioscoop zijn de volgende projectiemethoden en -technieken beschikbaar:


3D
D-BOX

Tarieven

OPENINGSTIJDEN KASSA


 

VAN

TOT

Donderdag

15.30

20.30

Vrijdag

15.30

22.15

Zaterdag

13.00

22.15

Zondag

10.15

20.30

Maandag

15.30

20.30

Dinsdag

15.30

20.30

Woensdag

13.00

20.30

Tijdens schoolvakanties en feestdagen gelden verruimde openingstijden.
Openingstijden kunnen variëren per speelweek. De bioscoop is doorgaans een half uur voor de eerste filmvoorstelling geopend.

 

Cinefilmhuis: Klik hier voor de tijden van het filmhuis

Toegankelijkheid

Onze bioscoop is geheel rolstoeltoegankelijk. Er is een lift aanwezig die u vanaf de begane grond binnen in de bioscoop brengt. Elke bioscoopzaal heeft 3 rolstoelplaatsen en er is een invalidentoilet aanwezig. Neem voor meer informatie contact op met JT Hoogezand.

Bereikbaarheid

Auto


Vanuit Groningen of Duitsland: A7 (afslag 41).
Vanuit Assen: A28 via Groningen en A7 (afslag 41) of A28 (afslag 35) via Zuidlaren en N386.
Vanuit Veendam: N385 en N33 en A7 (afslag 41).
Vanuit Delfzijl of Appingedam: N33.

Eenmaal in Hoogezand volgt u de borden naar de bioscoop.

Parkeren
U kunt uw auto rondom JT Hoogezand gratis parkeren.

Trein


Vanaf het station is het ongeveer 20 minuten lopen naar JT Hoogezand.

Bus


Vanuit Groningen en Veendam is JT Hoogezand met de bus eenvoudig te bereiken.

Vanaf busstation/CS Groningen is de reisduur ongeveer 30 minuten, u stapt uit bij bushalte Winkelcentrum De Hooge Meeren, deze bushalte staat aan de overkant van het winkelcentrum waar JT Hoogezand gevestigd is. Op dit moment zijn er op werkdagen 2 busverbindingen per uur: qliner 301, qliner 311, bus 671 en bus 73.

Vanaf busstation Veendam is de reisduur ongeveer 15 minuten. U stapt uit bij bushalte Winkelcentrum De Hooge Meeren, deze bushalte staat aan de overkant van het winkelcentrum waar JT Hoogezand gevestigd staat. Op dit moment zijn er op werkdagen 2 busverbindingen per uur: qliner 301, qliner 311 en bus 671.


Grotere kaart weergeven


Bioscopen: JT Hoogezand
Maak een keuze uit onderstaande tabbladen

Kidsmiddag Verschrikkelijke Ikke 2 geslaagd

De hilarisch chaotische Minions uit Verschikkelijke Ikke keren op 26 juni terug voor een spetterend nieuw avontuur. De brutale, gele relschoppers hebben echter afgelopen zaterdag de boel al bij JT Bioscopen op stelten gezet tijdens verschillende Kidsmiddag, waar leuke evenementen plaatsvonden en er een speciale voorpremière van start ging.

Kidsmiddag
Tijdens de kidsmiddag waren er vele gezellige activiteiten georganiseerd. Zo werden er mooie kleurplaten gemaakt, ontstonden er leuke knutselwerkjes en er was zelfs een Minion aanwezig. Natuurlijk kon ook de ballonnenwedstrijd niet ontbreken. Vele felgele ballonnen werden 's middags met een informatiekaartje losgelaten en vlogen door de omgeving. De winnaar van de wedstrijd is degene wiens ballon de verste afstand bereikt. Voor de twintig gelukkige Minion-fans stelt JT Bioscopen een uniek zomerabonnement beschikbaar waarmee alle kinderen in de maanden juli en augustus alle kinderfilms gratis kunnen bezoeken. De winnaars van de wedstrijd worden wanneer de resultaten binnen zijn bekendgemaakt.

Enkele bioscopen hebben ook foto's gemaakt van de kidsmiddag.  Klik op een van onderstaande bioscopen voor de afbeeldingen:

JT Apeldoorn
JT Doetinchem
JT Hoogezand
JT Nijmegen

Over de film

Duivels meesterbrein Gru (Jon van Eerd) heeft na zijn acties in Verschikkelijke Ikke zijn leven gebeterd en een familie gestart. Met zijn assistent en drie geadopteerde kinderen probeert hij een nieuw begin te maken, maar dan kennen zij de chaos van de Minions nog niet. Wanneer een paar van deze grappige werkers worden ontvoerd door een mysterieuze kracht moet Gru met zijn nieuwe gezin alles op alles zetten om zijn kleine vriendjes terug te halen.

De film Verschikkelijke Ikke 2 3D is net zoals het eerste deel ingesproken door cabaretiers Jon van Eerd, Javier Guzman en Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Pip Pellens. Zij worden verder bijgestaan door niemand minder dan Britt Dekker en Ymke Wieringa, Kim van Kooten en Beau van Erven Dorens. 

Tickets
Tickets voor de film Verschrikkelijke Ikke 2 3D zijn hier te koop. Voor de originele versie kunt u hier kaartjes bestellen.