Contactgegevens

JT DEVENTER


Boreelplein 36
7411 EH Deventer
tel: 0570 - 601730
e-mail: deventer@jt.nl


FACILITEITEN


In deze bioscoop zijn de volgende projectiemethoden en -technieken beschikbaar:


2D Bril
3D
High Frame Rate (HFR)

Tarieven

OPENINGSTIJDEN KASSA


 

VAN

TOT

Donderdag

15.30

22.30

Vrijdag

13.00

22.30

Zaterdag

13.00

22.30

Zondag

10.30

22.30

Maandag

15.30

22.30

Dinsdag

15.30

22.30

Woensdag

13.15

22.30

Tijdens schoolvakanties en feestdagen gelden verruimde openingstijden.

Toegankelijkheid

Zaal 1 en 2 zijn rolstoeltoegankelijk. Zaal 4 is ook rolstoel toegankelijk mits u van de rolstoel kunt overstappen in onze normale zitplaatsen. Onze 3D-zalen zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk. Tenzij u een aantal treden kan lopen om een zitplaats op te zoeken. Neem voor meer informatie contact op met JT Deventer.

Bereikbaarheid

Auto


De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is het Q-park. Dit is te vinden onder het Boreelplein.
De ingang van parkeerplaats is aan de Kazernestraat. Een andere parkeergelegenheid is de Centrum-garage. Deze zit aan de Keizer.

De wandelroute van de centrumgarage naar JT Deventer: Bij de uitgang van de parkeergarage gaat u rechtsaf. Dan volgt u de bocht en loopt u het Sijzenbaanplein op. Deze weg volgt u tot aan de verkeerslichten, bij de verkeerslichten mag u meteen rechtsaf de singel op. Deze straat loopt u uit, langs de parkeerplaatsen bij de ABN-Amro Bank tot u aan de rechterkant het Boreelplein ziet.

Routebeschrijving vanaf de afrit deventer A1:
Vanaf de afrit komt u uit op de Deventerstraat, deze weg vervolgt u naar de Zutphenseweg. Door middel van een splitsing komt u op de Deensestraat. Hier moet u bij de stoplichten rechtdoor de meester H.F. de Boerlaan op. Dan gaat u bij de stoplichten rechtdoor en bij de volgende stoplichten linksaf de Kazernestraat op. Dan bevindt zich aan de rechterkant de ingang naar de parkeergarage Q-park.

Trein


Het dichtstbijzijnde station is het Deventer-station. Dit station is op loopafstand van de Boreel. Vanaf het station kunt u via de stationstraat oversteken naar de Singel. Bij deze straat moet u meteen linksaf slaan en de Singel blijven volgen. Dan loopt u via de Verzetslaan en komt u langs de parkeerplaats bij de ABN-Amro Bank. Wanneer de weg afbuigt naar rechts moet u oversteken naar de opgang naar het Boreelplein. Aan de rechterkant is de ingang van de bioscoop.


Grotere kaart weergeven
Bioscopen: JT Deventer
Maak een keuze uit onderstaande tabbladen

Captain America: The Winter Soldier 3D

Actie / Avontuur / Sciencefiction / 136 minuten

  • 12 jaar
  • Geweld

Met: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Lewis, Frank Grillo, Robert Redford, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Cobie Smulders, Emily VanCamp, Hayley Atwell

In Marvels Captain America: The Winter Soldier slaat Steve Rogers de handen ineen met Natasha Romanoff, oftewel Black Widow, om het op te nemen tegen een machtige maar schimmige vijand in het hedendaagse Washington D.C.